Magabiztos kommunikáció tréning

Magabiztos & asszertív kommunikáció tanfolyam

_

ENGEDÉLYSZÁMMAL RENDELKEZŐ KÉPZŐINTÉZMÉNYTŐL

BUDAPESTEN ÉS ONLINE

Tréner: Szabó Patrícia (Cosmopolitan, Nők Lapja)

Gyakran kerülsz olyan helyzetbe, amikor van egy határozott elképzelésed és véleményed valamiről, de képtelen vagy jól megfogalmazni és prezentálni azt? 

Az asszertív kommunikációs készségek elengedhetetlenek a sikerhez. Akár nagy közönség előtt beszélsz, akár egy üzleti partnerrel tárgyalsz, vagy egyszerűen csak állásinterjún akarsz megnyerő lenni: a hatékony kommunikáció segíthet elérni céljaidat.

“Ma már fontos, hogy meg merjünk szólalni és ha kell, képviselni önmagunkat akár egy munkahelyi, akár egy magánéleti helyzetben. Egy cégvezető számára is fontos, hogy a kollégák megfelelő hangnemben és együttműködve tudjanak kommunikálni, mert ez a produktivitás kulcsa.”

Szabó Patrícia

Kommunikáció tanfolyam Szabó Patríciával

TANULJ PROFITÓL: A TRÉNING SZAKMAI OKTATÓJA SZABÓ PATRÍCIA, A COSMOPOLITAN ÉS A NŐK LAPJA EX-FŐSZERKESZTŐJE

Felejtsd el a száraz oktatóanyagokat! A Magabiztos kommunikáció tréning oktatója a téma egyik szakértője, Szabó Patrícia újságíró, aki új technikával nyúl a témához. Ismerősen cseng a neve számodra? Nem véletlen! Patrícia az évek során számos neves magazinnál megfordult már, mint főszerkesztő.

“A kommunikáció az életem. Újságíróként kezdtem pályafutásomat, 7 évig dolgoztam a Nők lapjánál, alapító tagja voltam a Nők Lapja Cafénak, írtam a Tina magazintól a Cinemáig számos újságba. Később szerkesztőként (Best) és főszerkesztőként folytattam pályámat, a Joy, a Wellness, a Cosmopolitan, a Maxima, a Nők Lapja Esküvő és a cosmo.hu főszerkesztője lettem, majd később a Luxury kiadványt készítettem. Tanítottam a Werk Akadémián, a Silver Lining oktatási központban és az ELTE Sajtóreferens és szóvivő kurzusán is.”

Szabó Patrícia

Patrícia szakmai háttere rendkívül sokrétű, így a tréningen tapasztalatainak és saját kommunikációs praktikáinak megosztásával halad előre. Gyakorlatiasan vonja be a résztvevőket, akiket személyre szabott tanácsokkal tud ellátni, hogy biztosan mindenki elsajátíthassa a hatékony kommunikáció technikáját.

TURBÓZD FEL AZ ÖNÉLETRAJZODAT ÉS SZEREZD MEG A JOBB POZÍCIÓT!

Tele van jobbnál jobb szakmai referenciákkal az önéletrajzod, de mégsem te kapod meg a betöltendő pozíciót?

A legtöbb cég az utóbbi időben egy állás betöltésénél a jelentkezők személyiségére fókuszálnak. A szakmai tudás helyett személyiségjegyek, azaz soft skillek (például: kommunikációs készség) alapján rangsorolják őket. 

A Magabiztos & asszertív kommunikáció tanfolyam amellett, hogy elsajátíthatod a leghatékonyabb kommunikációs technikákat, államilag elismert tanúsítványt szerezhetsz, amivel kiegészítheted és meggyőzőbbé teheted önéletrajzodat a szakmai tudásodon túl. 

Vegyél részt a Gyémánthegynél az egyik legintenzívebb kommunikáció tréningen, ahol Szabó Patrícia vezetésével, professzionális elméleti és gyakorlati oktatás keretében szerezheted meg a kellő magabiztosságot! Kihagyod és toporogsz tovább vagy fejlődsz és rohamléptekkel előzöl? Te döntesz!