Építőipari képzések

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara megkezdte az értesítését azoknak a vállalkozóknak, akik nem rendelkeznek a tevékenységükhöz szükséges végzettséggel. Január 1-től törlik a kivitelezői névjegyzekből a cégeket.

Részlet a BKIK által küldött levélből:

Jelentkezz most januárban induló képzéseinkre, és az előzetes tudásmérés teszt megírásával minimalizáld az óraszámod, és szerezd meg a szükséges, hivatalos végzettséget akár már tavasszal!

Kattints ide a 2024-ben induló képzésekért!

ÉPÍTŐIPARI KÉPZÉSEK A GYÉMÁNTHEGYNÉL

Ha TE építőipari munkás vagy, akkor tudod, hogy mennyire fontos a megfelelő bizonyítványok megszerzése a munkádhoz. Azonban nem mindenki rendelkezik ilyen papírokkal, és így nehéz lehet találni olyan munkát, amelyet szeretnél is elvégezni. A jó hír azonban az, hogy van egy cég, amely meg tudja adni neked a megfelelő bizonyítványokat, és ezzel segíthet neked a munkakeresésben. Ez a Gyémánthegy!

MEGBÍZHATÓSÁG, PROFI SZAKMAI GÁRDA, 98%-OS VIZSGASIKERESSÉG

Válassz alábbi építőipari képzéseink közül, ahol havonta indítunk csoportokat magánszemélyek és cégek számára egyaránt!

nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő

szobafestő

Szobafestő

zsaluzó, állványozó

Zsaluzó, állványozó

falazó kőműves

Falazó kőműves

gipszkarton szerelő

Gipszkarton szerelő

üveges tanfolyam

Üveges

betonacél szerelő

BETONACÉL SZERELŐ

gépi vakoló

GÉPI VAKOLÓ

homlokzat építő

HOMLOKZATÉPÍTŐ- ÉS SZERELŐ

hőszigetelő

HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ

hűtésszerelő

HŰTÉSTECHNIKAI BERENDEZÉS ÜZEMELTETŐ

klíma szerelő

HŰTŐ-, KLÍMA- ÉS HŐSZIVATTYÚ BERENDEZÉS-SZERELŐ

IPARI SZIGETELŐ BÁDOGOS

MEGÚJULÓ ÉS EGYÉB PRIMER ENERGIAFORRÁSÚ KISERŐMŰ ERŐSÁRAMÚ LÉTESÍTŐJE

VÍZSZIGETELŐ

HA FONTOS SZÁMODRA A MEGBÍZHATÓSÁG, SZEREZD MEG A VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ PAPÍRT HIVATALOS ENGEDÉLYSZÁMMAL RENDELKEZŐ KÉPZŐINTÉZMÉNYÜNKNÉL

Időről-időre felteszik nekünk a kérdést, hogy mégis milyen oktatás az, ahol építőipari munkákat tanítanak, hisz azt csak a gyakorlatban lehet elsajátítani. Nos, pontosan így van a Gyémánthegynél is, ahol komoly tudást kapsz a pénzedért. 

A Gyémánthegy oktatói olyan profi szakemberek, akik amellett, hogy jelenleg is aktívan tevékenykednek az építőiparban, óráról-órára azon dolgoznak, hogy a képzéseken résztvevők minél szélesebb körű szakmai tudást szerezzenek a választott szakmájukat illetően, ezáltal a lehető legjobb esélyekkel rendelkezzenek építőipari karrierjük szempontjából.

építőipari képzések gyémánthegy

TELJES VAGY RÖVIDÍTETT KÉPZÉST VÁLASSZ? SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

A Gyémánthegynél lehetőséget kínálunk a szakmabeliek számára, hogy egy előzetes tudásmérésen számot adjanak szakmai tudásukról. A szintmérő megfelelő teljesítésével jelentősen csökkenthető a képzési óraszám, így nagyon rövid idő alatt teljesíthető az adott képzés. A képzésben résztvevő kérésére a személyes találkozás minimalizálható, tehát nem kell aggódnod amiatt sem, hogy kiesel a munkából.

Ha egy teljesen új szakmát sajátítanál el és szeretnéd az alapoktól megtanulni azt, válaszd teljes képzéseinket, amelyek pontos óraszámai az egyes építőipari szakmák menüpontjain belül találhatóak. 

TÖBB ÁR VAN FELTÜNTETVE EGY KÉPZÉSHEZ? MI ENNEK AZ OKA ÉS MELYIK VONATKOZIK RÁD?

Az oldalunkon található különböző árak a képzés időtartamának függvényében alakulnak.

  • Az egyes menüpontokban feltüntetett árak a teljes képzési árat tartalmazzák azok számára, akik egészen a nulladik lépéstől kezdve, egy új szakmát tanulnának meg. Ez az ár többek között tartalmazza az elismert szakoktatók által vezetett elméleti és gyakorlati órákat, illetve az órákhoz szükséges eszközöket és helyszíneket.
  • Ha azonban szakmabeliként már régóta az építőiparban tevékenykedsz és szeretnél hivatalos végzettséget igazoló dokumentumot tevékenységedről, az előzetes tudásméréssel egybekötött, rövidített óraszámban történő képzés a neked való! Sikeres előzetes tudásmérés esetén, ezek az építőipari képzések már 285 000Ft-tól elérhetőek!

Árainknál részletfizetés és csoportos kedvezmény elérhető, további információval kapcsolatban érdeklődni a +36 70 881 0024-es telefonszámon lehet.

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

„Elégedett voltam a tanárokkal és a szakirodalommal. A képzés és a záróvizsgára való felkészítés menete gördülékeny és jól szervezett volt.„

Kárpi Róbert Ferencüveges szakmai képzés

„Minden tekintetben profik és segítőkészek. Minden szükséges tananyagot leadnak, neked már csak annyi a dolgod, hogy levizsgázz. Ha most keresnék képzőintézményt, megint őket választanám.”

Váncze Krisztián – üveges szakmai képzés