Rólunk

GYÉMÁNTHEGY

Cégünk, a Gyémánthegy.eu Kft. 2011-ben alakult Budapesti székhellyel, amelynek fő tevékenysége kezdetben az Európai Unió által kiírt pályázatokra való felkészítés, a pályázatok elkészítése és a megvalósítást támogató projektmenedzsment volt. Szakértőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek üzletviteli, valamint egyéb vezetési tanácsadás keretében tanácsadási, illetve vállalkozásfejlesztési területen.  A kreativitásnak és a komoly szakmai háttérnek köszönhetően cégünk több száz sikeres projektet tudhat maga mögött. 

Egy idő után újabb kihívásokat keresve kibővítettük szolgáltatásainkat: a humán erőforrás fejlesztése mindig is szerves része volt a cégünk tevékenységének, amelynek hatására tréningek és egyéni fejlesztő foglalkozások keretében, majd a felnőttképzési engedély megszerzését követően képző intézményként kezdte meg működését.

A Gyémánthegy.eu Kft. pályázati megvalósítóként, illetve képzőintézményként egyaránt jelentős sikereket ért el.  Az elmúlt 4 évben több, mint 1960-an szereztek tanúsítványt a szervezet képzésein, ahol a résztvevők az elégedettség- mérés során, 10-es skálán átlagosan 9-es pontszámmal értékelték az intézményt.

„A Gyémánthegy.eu Kft. több témában is szervezett képzést a cégünk megbízásából az elmúlt évek során. Tapasztalataink szerint a képzéseik egyenletesen magas szakmai színvonalat képviselnek, ezért bátran ajánlottuk cégüket más partnereinknek is. Az előzetes szervezéssel és a képzéseket tartó oktatókkal is meg voltunk elégedve, fontos és naprakész ismereteket közvetítettek érdekesen előadva, gyakorlatias szemlélettel. Külön pozitívum, hogy az oktatók nem csak tapasztaltak és felkészültek, hanem rendkívüli módon segítőkészek is a résztvevőkkel, amennyiben szükséges egyénileg is segítenek, hogy mindenki a lehető leginkább a magáévá tudja tenni a képzés anyagát.” 

Forstag Nonprofit Közhasznú Kft.

Partnereink