Pályázatok

PÁLYÁZATOK

Kedvezményezettként a szervezet az alábbi jelentős projektben vett részt:

A kedvezményezett neve: Gyémánthegy.eu Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Eszközbeszerzés a Gyémánthegy.eu Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 8 386 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A Gyémánthegy.eu Kft. 2012-ben alakult, tulajdonos ügyvezetője jelenleg Furár Zoltán, aki 2018-ban vette át a vállalkozást és látja el tisztségét.

A vállalkozás főtevékenységeként eredendően üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás keretében tanácsadási, vállalkozásfejlesztési, szakértői tevékenységet végzett, a piaci igények alapján azonban szükségessé vált szolgáltatásai bővítése: a hatékonyságnövelés és tevékenység szervezés folyamatosan a humán erőforrás fejlesztés felé terelte, ezáltal először tréningek és egyéni fejlesztő foglalkozások keretében, majd felnőttképzési engedély megszerzését követően képző intézményként tevékenykedik. Jelenleg közel 50-60 szervezettel áll eseti vagy folyamatos megbízási jogviszonyban, a gazdasági társaságokkal, civil szervezetekkel folytatott együttműködései keretében komplex szolgáltatások biztosítása a fő célkitűzése: ezáltal szakértői tevékenysége mellett képzések megtartásával, foglalkozások, rendezvények megszervezésével, lebonyolításával is nagy számban foglalkozik.

Vállalkozásunk jelenlegi célkitűzése:

– a képzési portfóliójának bővítése, az online-távoktatási háttér megteremtése,

– a rendezvényszervezési megbízásokra vonatkozó szolgáltatásportfólió minőségi javítása, meglévő szolgáltatási kör bővítése új kapacitások kialakításával, a versenyképesség növelése érdekében.

Mindezt

– Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása, valamint

– információs-technológia fejlesztés keretében kívánja elérni.

A tervezett új szolgáltatási kapacitás kialakítása a rendelkezésre álló humán erőforrással megvalósítható, hiszen rendezvényeink megszervezéséhez szükséges humán erőforrás eredendően rendelkezésünkre állt.

A mindennapos feladatellátás vonatkozásában szükséges infrastrukturális feltételeket iroda bérlésével teremtjük meg, ez növekvő vállalkozásunk számára fejlődési tendenciáihoz rugalmasan alakítható konstrukció. A működéshez szükséges bútorzat rendelkezésünkre áll.

A fejlesztendő területek – képzés, rendezvények – tekintetében egyéb szükséges eszközök biztosítása megoldott.

A mindennapos működést biztosító IT rendelkezésünkre áll, azonban technológiailag sajnos elavult, munkavégzés hatékonyságát gyengíti. Hosszú távú korszerű technológia egyszeri beruházással megoldaná a problémánkat.

A koronavírus járvány első lépésben jelentős fennakadást okozott vállalásaink teljesítésében. A megbízó partnereink megbízásaik teljesítését időben kitolták, halasztották, vagy felmondták.

A koronavírus járvány miatti egészségügyi vészhelyzet meghirdetését követően a feladatellátás lelassult, csak az online-távoktatás feltételeinek előkészítését követően tudtuk újraindítani oktatási tevékenységünket. Az átállás nem volt zökkenőmentes, nem álltak rendelkezésünkre előkészített technológiai alternatívák, amely lehetővé tette volna az azonnali átállást.

A rendezvényszervezésben azóta is érzékeljük a járvány gazdaságra gyakorolt hatásait, a korlátozások végleges feloldásáig többségében nem tudjuk megoldani a szociális távolságtartás követelményét, ezért szükséges támogató eszközként a technológiai fejlesztés, új szolgáltatások biztosítása.

Az új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása tevékenység keretében egy mobil ledfal és videokamera, valamint egy videofelvétel és fotók készítésére képes drón megvásárlását tervezzük, amelyeket rendezvényszervezési tevékenységünkben tudunk a jövőben hasznosítani, vizuáltechnikai szolgáltatásunk hiánypótló-, többlet-, kiegészítő szolgáltatásként áll majd ügyfeleink rendelkezésére.

Az információs-technológiai fejlesztés keretében az eszközbeszerzések operatív működésünket támogatják, ennek keretében az alábbiak beszerzését tervezzük:

– laptopok (6+2 db),

– monitorok (8 db),

– projektorok (2 db)

Az operatív feladatellátásban a monitor, laptop úgy tudja betölteni a munkavállalói létszám nagyobb arányú megtartását, valamint a termelékenység fokozását, hogy teljesítményében a kezelt dokumentációhoz igazodó kapacitású, tudású, és méretű eszközök kerülnek a kollégákhoz, amelyeken feladataikat megfelelően el tudják látni. Nagy méretű excel táblákkal, jelentős adatsorokkal dolgozunk, ezen kívül a képzéseken és rendezvényeken keletkező digitális felvételek (videók, fotók) feldolgozását teszi a megrendelők számára elfogadhatóvá.

Ezen túlmenően az esetleges visszatérő koronavírus járvány esetén olyan technikai hátteret nyújt majd online-távoktatásos képzéseinkhez, amely lehetővé teszi, hogy az engedélyes képzéseket felügyelő Kormány hivatali, valamint a megrendelők igényeinek megfelelő dokumentáltságot a kiválasztott technikai háttér által biztosítani tudjuk (képzés folyamatos online felügyelete, videofelvételként történő folyamatos rögzítése, feldolgozása stb.)

A projektorok képzéseink személyes megtartása esetén teszik hatékonnyá munkánkat, a kiválasztott gép technikai tudása lehetővé teszi, hogy a résztvevők távolságot tartva, nappali fényviszonyok között is élesen láthassák a kivetített tartalmakat, legyen az szöveges vagy videós tartalom.Az új kapacitások kialakításához választott mobil ledfal rendezvényeinken jelent többletszolgáltatást, illetve önálló szolgáltatásként is el tudjuk adni szolgáltatásunkat olyan ügyfelek számára, akik a szabadtéri rendezvények megtartásának könnyített feltételei mellett a szociális távolságtartás követelményét biztosítva a látványt a ledfal kivetítőjén keresztül igyekeznek majd biztosítani. Számunkra is ebben jelent könnyítést saját eseményeink megtartásakor, ezáltal

  • nem esünk el a rendezvényszervezési munkáktól, meg tudjuk tartani rendezvényszervezésben közreműködő kollégáinkat, valamint
  • új szolgáltatásunkkal önállóan is meg tudunk jelenni a piacon olyan eseményekhez kapcsolódva, amelyeken biztosítani kívánják a törvényi szabályozás szerinti szociális távolságtartás lehetőségét a résztvevők számára.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.25.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01183