GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a képzésekre?

A honlapunkon online a „JELENTKEZÉS” gombra kattintva megjelenő jelentkezési űrlap kitöltésével. Az űrlap elküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és a szükséges további teendőkről (pl. végzettséget igazoló okiratok, szakmai alkalmassági iratok benyújtásának módjáról, a képzés pontos kezdéséről, ütemezéséről, a befizetésről) tájékoztatjuk. Személyesen: ügyfélfogadási időben (Budapest XXI. kerület, Szállító u.4.) hétfőtől- szerdáig 08:00-tól 16:00 óráig.

A képzéseket milyen intenzitásban lehet elvégezni?

Hétfőtől-péntekig vagy hétvégén is akár, 6 órás, 8 órás és 10 órás intenzitásban.

Hol van az elméleti képzés?

Az adott elméleti képzés pontos helyszíne megtekinthető a weboldalunkon, illetve a képzési tájékoztatóban.

Hol van a gyakorlati képzés? 

Az adott gyakorlati képzés pontos helyszíne megtekinthető a weboldalunkon, illetve a képzési tájékoztatóban.

Milyen iratokra van szükségem a jelentkezéshez?

A felnőttképzésre való jelentkezéshez személyi igazolványára, lakcímkártyájára, az adott  képzéstől függően iskolai végzettségét igazoló okiratának másolatára, valamint egészségügyi alkalmassági igazolásra van szüksége. Online jelentkezés során ezeket az iratokat a weboldalunkon található jelentkezési űrlapunkon keresztül szíveskedjen feltölteni!

Hogyan működik a képzési díj fizetése? 

Banki átutalással. A képzési díj összegéről a képzések leírásánál vagy munkatársunknál tájékozódhat. ( Képzési hitel igénylése esetén – https://www.diakhiteldirekt.hu/ )

Hogyan lehet megközelíteni az irodát?

Az irodánkat a 179-es busz Vámhivatali megállójánál leszállva a legkönnyebb megközelíteni, illetve a Csepeli H7-es hév Szabadkikötő megállójából, ami körülbelül 1 kilométeres távolságra található, melyet gyalogosan lehet megtenni.

A jelentkezési lap kitöltése jár fizetési kötelezettséggel?

A jelentkezési lap kitöltése nem jár fizetési kötelezettséggel. A jelentkezőnek kizárólag a felnőttképzési szerződés megkötésével és életbe lépésével keletkezik fizetési kötelezettsége.

Mennyit lehet hiányozni egy adott képzésről, mi van, ha többet hiányzom?

Képzéseink esetében a hiányzás mértékét feltüntetjük a weboldalunkon, képzési tájékoztatónkban és programjainkban, valamint a felnőttképzési szerződésben egyaránt.

Amennyiben Ön megközelíti a megengedett hiányzást, oktatásszervező kollégánk felszólító levelet küld és felveszi Önnel mihamarabb a kapcsolatot.

Ha mégis túllépte a megengedett hiányzás mértékét, úgy a felnőttképzési szerződésben foglaltak szerint járunk el.

Van-e lehetőség digitális oktatás keretében az adott képzésen részt venni?

Képzésenként eltérhet az oktatási mód, melyről az adott képzés szervezője értesíti az érintett résztvevőket.

A képzési programot hol lehet megtekinteni?

A képzési programot az impresszum oldalunkon le tudja tölteni, illetve személyesen is megtekintheti irodánkban, ügyfélfogadási időben (Hétfő-Szerda: 8:00-16:00 óra).