Asztrológiai Pszichológia Mesterképzés

Asztrológia mester-tanfolyam

_

ENGEDÉLYSZÁMMAL RENDELKEZŐ KÉPZŐINTÉZMÉNYTŐL

BUDAPESTEN ÉS ONLINE

KEZDD AZ ALAPOKKAL: ASZTROLÓGIAI PSZICHOLÓGIA ALAPTANFOLYAM

Az 50 órás alaptanfolyamon megismerheted az asztrológiai pszichológia módszer alapjait. A tanfolyam során elsajátíthatod az asztrológiai pszichológia alapfogalmait, segítségével könnyebben megértheted a jelentések közötti összefüggéseket, ezáltal egy születési képletről számos információt tudsz majd leolvasni.

Az alaptanfolyam elvégzésével államilag elismert tanúsítványt szerezhetsz!

A tréning ideje: 5×10 óra

Ára: 200 000 Ft 

A férőhelyek száma korlátozott, csoportonként 15-18 fő.

Sok érdekes információ hangzott el, többek között az, ami rávilágított olyan dolgokra, hogy miben kell erősítenem magam, mire kell jobban oda figyelnem a környezetemmel való kapcsolatomban

Adrienn

Az alaptanfolyam elvégzésével megnyílik a lehetőség a második lépcsőre:

Asztrológiai pszichológia Mester-tanfolyam I-II.

Az asztrológiai pszichológia mester-tanfolyam egy része tanácsadói gyakorlatot foglal magába, így nem csak egy tanfolyam, hanem egy önismereti utazás is egyben.

Az asztrológia mester-tanfolyam elvégzésével képes leszel a mélyebb személyiségelemzésre akár saját magad, akár mások útbaigazítására, ami egy teljesen új munkaterületet is jelenthet számodra, mint pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó.

A teljes képzés 2 önálló, egymásra épülő tanfolyamból áll:

  • Mester-tanfolyam I. : 50 órás tanfolyam, amely az Alaptanfolyamra épül. Ha mélyen szeretnél foglalkozni a módszerrel, akár leendő hivatásodat látod benne, az itt és a „Mester tanfolyam II.”-n megtanult eszközökre, információkra is szükséged lesz! Ezen a tanfolyamon a speciális Huber technikákkal ismerkedhetsz meg! A tanfolyam elvégzésével államilag elismert tanúsítványt szerezhetsz!
  • Ára: 200 000 Ft

  • Mester-tanfolyam II. : 50 órás tanfolyam, amely az Alap és a Mester I. tanfolyamokon elsajátított tudásra épül. Ennek a szintnek az elvégzéséről szóló államilag elismert tanúsítvánnyal végezhetsz mélyebb személyiségelemzést akár saját magad, akár mások útbaigazítására, mint pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó.
  • Ára: 200 000 Ft

Az Asztrológiai Pszichológia tanfolyam felettébb érdekes számomra, gyermeki izgatottsággal vártam és várom a következő alkalmakat is. A tanfolyam után már nem csak azt látom majd, hogy skorpió a születési csillagjegyem, hanem azt is, hogy a születésem pillanatában milyen „célokkal” felvértezve indultam neki a mostani életemnek.

Fruzsina

Az asztrológia mester-tanfolyam és az önismeret kapcsolata

A született adottságok és képességek tudatos használatával, valamint a személyes sajátosságok ismeretével és megfelelő döntésekkel tudatosan irányítható a sors. Ennek alapja az önismeret.

Minden embernek vannak nehezebb életszakaszai, amikor úgy érzi, kicsúszik a lába alól a talaj.

Egy-két példa a jól ismertek közül:

  • párkapcsolati krízisek: szakítás, hűtlenség, válás;
  • gyermekvállalás, gyermeknevelés;
  • szakmai elakadás, munkahelyváltás, új munkahely, munkaerőpiacra való visszatérés;
  • költözés: össze- és különköltözés, külföldre való költözés;
  • életközepi válság
  • személyiség válság

A legtöbb embert az ehhez hasonló helyzetek ébresztik rá, hogy változásra, iránymutatásra van szüksége. Az asztrológiai pszichológia segítségével egy mélyebb önismereti utazáson vehetsz részt, ahol a saját képességeidet, korlátaidat feltérképezve és figyelembe véve megismerheted, ezátal feloldást találhatsz problémáid, krízishelyzeteid megoldására.

asztrológia mester-tanfolyam

Életet megváltoztató felismerésekhez juthatsz el, mindössze egyetlen klikk választ el a lehetőségtől: csatlakozz tapasztalt oktatónk aktuális asztrológia alap vagy mester-tanfolyamához a JELENTKEZÉS gomb megnyomásával. (Mi pedig informálunk a lehetséges időpontokról és feltételekről.)

RÉSZTEVŐINK MONDTÁK

„Már egy nap alatt is több felismerésem, megértésem volt születési képletem elemzése alapján. Megkaptuk a gyönyörű radix képet, ami a születésünk idejének a lenyomata. Különleges érzés ezt a kezemben tartani. Edittel elemezve sok megerősítést kaptam, például gyermekeim születésével kapcsolatos érzelmeimet illetően. A különböző, benne található figurák nagy adag önbizalommal láttak el, megerősítettek, hogy jó úton haladok, jó célokat tűztem ki magam elé.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki keresi a miérteket, megerősítéseket, vagy csak szeretné jobban megismerni önmagát!”
Orsolya

„Az Asztrológiai  Pszichológia tanfolyam felettébb érdekes számomra, gyermeki izgatottsággal vártam és várom a következő alkalmakat is. A mai, rohanó világban befelé fordulni, magunkkal foglalkozni kinccsé vált. Ezen a tanfolyamon olyan információkra tettem szert, amikről nem is gondoltam volna, hogy milyen hasznosak lesznek önmagam mélyebb szintű megismerésében, hogyan formálják a saját magamról kialakult képet és hogyan támasztják alá az eddigi életem során szerzett tapasztalataimat. Számos „AHA!” élmény után a kíváncsiságom hajtott, s hajt továbbra is, hogy minél több érdekes tényt tudjak meg a témakörrel és ezáltal magammal kapcsolatban is. A tanfolyam után már nem csak azt látom majd, hogy skorpió a születési csillagjegyem, hanem azt is, hogy a születésem pillanatában milyen „célokkal” felvértezve indultam neki a mostani életemnek.”Fruzsina