Hő- és hangszigetelő képzés – TANÚSÍTVÁNNYAL

✔️ Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai oktatók. 

✔️ Profin felszerelt tanműhelyben biztosított gyakorlati órák. 

✔️ Maximális felkészítés a záróvizsgára. 

✔️ Kamatmentes részletfizetés és csoportos kedvezmény. 

✔️ Havonta induló csoportok cégek és magánszemélyek számára.

A Gyémánthegynél elérhető a Hő- és hangszigetelő szerelő szakmai képzés, ahol szakmabeliként akár rövidített óraszámban, pár hónap alatt felkészítünk a záróvizsgára! 

A képzés ára: 285 000 Ft-tól*

*Részletfizetés és csoportos kedvezmény elérhető!

HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ SZAKMAI KÉPZÉS BUDAPESTEN, ÁLLAMILAG ELISMERT TANÚSÍTVÁNNYAL 

Havonta induló csoportok magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Megéri erről szólni a kollégáknak is!

A képzés ára: 285 000 Ft/fő

Csoportos kedvezmény esetén:* 

  • 2 fő 265 000 Ft/fő
  • 3 fő 245 000 Ft/fő
  • 4 fő 225 000 Ft/fő
  • 5 főtől 200 000 Ft/fő

*Csoportos kedvezmény esetén érdeklődj

ÉVEK ÓTA A SZAKMÁBAN TEVÉKENYKEDSZ, DE HIÁNYZIK A HIVATALOS TANÚSÍTVÁNY, AMELY ELISMERNÉ SZAKTUDÁSODAT?

Gyakran találkozunk olyan szakemberekkel az építőiparban, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmájukat illetően, azonban a megfelelő papír hiányában egyszerűen nem jutnak előrébb

Szeretnének egy államilag elismert tanúsítványt a szaktudásuk igazolásaként, viszont a rengeteg terepmunka mellett nincs idejük bejárni az órákra.

A Gyémánthegynél lehetőséget kínálunk azoknak, akik rendelkeznek a szükséges szakmai tudással, de nincs idejük hosszú órákat tölteni az iskolapadban: segítünk egy előzetes tudásmérés során igazolni szakmai tapasztalatodat, és amennyiben megfelelsz a követelményeknek, évek helyett akár hónapok alatt megszerezheted a hő- és hangszigetelő szerelő szakmai tanúsítványt.

BIZONYTALAN VAGY A VIZSGÁRA VALÓ FELKÉSZÜLÉST ILLETŐEN? SEGÍTÜNK, HOGY BIZTOSAN KEZEDBEN TARTHASD HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ BIZONYÍTVÁNYODAT!

A záróvizsgára való felkészülés ideje alatt, tapasztalt szakmai gárdánk által segítséget és tananyagot biztosítunk, lerövidítve ezzel az egyéni felkészülési időt.

Visszajelzések alapján a korábbi képzési csoportok résztvevői 100%-ban bizonyítványt szereztek!

hő és hangszigetelő

SZIGETELŐKÉNT VÁLLALKOZNÁL? AKKOR EZ FONTOS LEHET SZÁMODRA!

Ha a közeljövőben szeretnél függetlenedni és szigetelőként vállalkozni, érdemes alaposan utána nézned a feltételeknek, ugyanis új szabályok vonatkoznak a tevékenység gyakorlására. 

Képesítéshez kötött tevékenységet az egyéni vállalkozó csak akkor folytathat, ha a jogszabályokban meghatározott képesítési követelményeknek megfelel.

Forrás: nav.gov.hu

Mit is jelent ez? A jogszabályok szerint 2023. december 31. után vállalkozóként hő,- és hangszigetelőként tevékenységet csak az államilag elismert tanúsítvány megszerzésével végezhetsz. Röviden: papír kell!