InSpiráció és Motiváció tréning

Inspiráció és motiváció tanfolyam

_

ENGEDÉLYSZÁMMAL RENDELKEZŐ KÉPZŐINTÉZMÉNYTŐL

BUDAPESTEN ÉS ONLINE

A motiváció egy erő, mely hajt bennünket mindenen át a céljaink elérésére. Ha motiváltak vagyunk, sokkal egyszerűbben tudunk megoldani, teljesíteni és elérni, amit szeretnénk. Az életünk során sok különböző dolog motiválhat minket, mint például a pénz, karrier, hírnév, hatalom, család vagy a barátok.

Egyik legkedvesebb diákunk például úgy tudta, a motiváltság veleszületett képessége az embernek és nem tanulható. Mi pedig megmutattuk:

Különbségek inspiráció és motiváció között

Az inspiráció vágyat ébreszt Benned magára a cselekvésre. Célt és irányt mutat. Például valaki tinibálvány énekes szeretne lenni és Justin Bieber zenéiből inspirálódik, mert ez az érték számára a vonzó cél.

Motivációs példa: egy családapa minden nap felkel korán és elindul alkalmi munkákat vállalni, mert az ott kapott fizetésből élelmet tud venni népes családjának. Őt a gyermekei jóllakott mosolya motiválja.

Az önmotiváció pedig egy különleges képesség, melynél az egyén magát hajtja a célok elérésére, nem pedig mások vagy a külső körülmények.

Jó hírünk van, mert ez a képesség, és természetesen az öninspiráció is tanulható!

A motiváció egy érzés! Hogy lehetne ezt tanulni? – azaz kérdések a tanfolyamról.

Sokan kérdeznek hasonlókat. A többséget persze sikerült meggyőzni, hogy sémák alapján megtanulható a motiváció generálása, amellyel teljesen más ívre kerülhet az élete bárkinek. Fásult és demotivált vagy? Elveszett a lendület? Nincs semmi gond Veled: teljesen természetes folyamat játszódik le az életedben, amihez csak az önmotiváló képesség elsajátítása hiányzik. Persze ilyenkor sok kérdés felköszön bennünk: tudom-e majd teljesíteni a kritériumokat vagy erős vagyok-e ehhez – kételyek, melyek falként állnak fejlődésünk előtt. (…és persze, hogy alkalmas vagy!)

Motivációs oktató és tanfolyam

További kérdések:

  • mennyire lesz személyre szabott a tréning?
  • mennyire kell megnyílni/kitárulkozni?
  • akarok-e másik x ember előtt beszélni a személyes aggályaimról?
  • mi lesz ha csak vesztegeti az idejét ezzel?
  • mi lesz ha csak jobban összekuszálódnak a gondolataim
  • tudom-e majd használni bármikor, ha szükséges?
  • tudok-e inspirálni majd mást is?

Röviden: A Gyémánthegy oktatóközpont segít neked kilábalni a nem kívánt helyzetből úgy, hogy a motivációs svájci bicskádat bármikor előhúzhasd a zsebedből.

Ha még nem vállalod a vágyaid diktálta életet, mi megtanítjuk, hogy inspiráld és motiváld magad a saját utad megvalósításában. Ha van benned valós akarat, azonnal rá fogsz kapcsolódni a kilátástalanból > reménytelit alkotó technikánkra.