Asztrológiai Pszichológia tréning

Asztrológia tanfolyam

_

AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYTŐL

BUDAPESTEN ÉS ONLINE

Következő induló tanfolyam: ÁPRILIS 1. 10:00 BUDAPEST, MAGNET HÁZ.

Korai jelentkezőknek 20% early bird KEDVEZMÉNY!*

*Azon jelentkezők számára, akik 3 napon belül befizetik a képzést!

_

Nem is akármilyen szakágról van szó, ezért pontosítsunk:

Asztrológiai pszichológia tanfolyam.

Miről is van szó? A mai ember saját bűvkörében él. Mi ezzel a baj? Csak az, hogy nem látjuk a fától az erdőt, nem tudjuk objektíven megítélni saját életünk értelmét és valós értékeit. Hogy lehet ezen változtatni? Nos, ha már érdekeljük magunkat, akkor legyen fontos a megértés technikáját megtanulni. Eredmény: kapcsolatrendszerünk érthetőbbé, átláthatóbbá válik, tisztább és határozottabb célkövetést valósíthatunk meg az életében.

Az asztrológiai pszichológia ősi tudomány, mely a csillagászat, a filozófia és a spiritualitás tudományának gyermeke. Az asztrológia segít megérteni az emberi jellemeket, az életutakat és a lehetőségeket, valamint a kapcsolatokat és az eseményeket.

Asztrológia tanfolyam másképp: az asztrológiai pszichológia (AP) különlegessége

A legtöbb ember számára az asztrológia szó hallatán elsőre a horoszkóp és a csillagjegy szavak jutnak eszébe.

Az asztrológiai pszichológia azonban egy sokkal összetettebb módszer, amely az asztrológiai képleted segítségével megmutatja erősségeidet, a rád váró kihívásokat és feladataidat, nehézségeidet, illetve az azok feloldásához tartozó lehetőségeidet.

Az asztrológiai pszichológia nem determinál, nem jósol és nem ítélkezik. Tiszteletben tartja, hogy mindenki önálló egyén, vagyis a saját környezetében a saját képességei szerint kell boldogulnia. Ezt tanítja a Gyémánthegy oktatóközpont asztrológiai pszichológia tanfolyama is.

Az asztrológia tanfolyam és az önismeret kapcsolata

A született adottságok és képességek tudatos használatával, valamint a személyes sajátosságok ismeretével és megfelelő döntésekkel tudatosan irányítható a sors. Ennek alapja az önismeret.

Minden embernek vannak nehezebb életszakaszai, amikor úgy érzi, kicsúszik a lába alól a talaj.

Egy-két példa a jól ismertek közül:

  • párkapcsolati krízisek: szakítás, hűtlenség, válás;
  • gyermekvállalás, gyermeknevelés;
  • szakmai elakadás, munkahelyváltás, új munkahely, munkaerőpiacra való visszatérés;
  • költözés: össze- és különköltözés, külföldre való költözés;
  • életközepi válság
  • személyiség válság

A legtöbb embert az ehhez hasonló helyzetek ébresztik rá, hogy változásra, iránymutatásra van szüksége. Az asztrológiai pszichológia segítségével egy mélyebb önismereti utazáson vehetsz részt, ahol a saját képességeidet, korlátaidat feltérképezve és figyelembe véve megismerheted, ezátal feloldást találhatsz problémáid, krízishelyzeteid megoldására.

Fontos, hogy ez az államilag elismert tanfolyam képessé tesz mások életének a megismerésére is. Vagyis: tanácsot adhatsz annak, aki hozzád fordul tanácsadásért.

asztrológia tanfolyam

Életet megváltoztató felismerésekhez jutsz el ezen a tréningen, mindössze egyetlen klikk választ el a lehetőségtől: csatlakozz tapasztalt oktatónk aktuális asztrológia tanfolyamához a JELENTKEZÉS gomb megnyomásával. (Mi pedig informálunk a lehetséges időpontokról és feltételekről.)