Lakásfelújitás szigetelés árak

TELJES KÖRŰ HŐSZIGETELÉS ÉS DRYVIT: GYÉMÁNT MINŐSÉGBEN

_

✔️ Komplex szigetelési és energetikai megoldás

✔️ Korszerű, környezetkímélő technológia

✔️ Profi szakmai gárda megfizethető áron

✔️ Minőségi alapanyag felhasználás

✔️ Hivatalos, szerződéses, számlás folyamat 

✔️ Jogszabályi garancia

A Gyémánthegy a nagy áremelkedés alatt fogott hozzá leányfalui családi házunk szigeteléséhez. Utólag azt kell mondjam, hogy életünk legjobb döntése volt, hisz a korábbi számlák 40%-át fizetjük jelenleg úgy, hogy melegebb a hőérzetünk!

D. Sándor, Leányfalu

A REZSI ÉS A LAKÁSFELÚJÍTÁSI HITEL MIATT AGGÓDSZ?

Megoldás: házszigetelés pénztárcabarát módon. Miért? 

Az energiafogyasztással és annak környezetre gyakorolt ​​hatásával kapcsolatos aggodalmak növekedése miatt elengedhetetlenné vált költséghatékony megoldások keresése az épületek energiafelhasználásának csökkentésére. 

A hőszigetelés a modern épülettervezés alapvető eleme, amely döntő szerepet játszik a kényelmes élet- és munkakörnyezet fenntartásában. Ez tulajdonképpen az alacsony hő-vezetőképességű anyagok felhasználását jelenti, amelyek segítségével minimálisra csökkenthető a hőátadás az épület belseje és külseje között. Elsődleges célja, hogy olyan gátat hozzon létre, amely megakadályozza a hőveszteséget vagy -nyereséget, ezáltal fenntartja a kellemes belső hőmérsékletet. 

Ráadásul erre most extra hitel is járhat, melyet kihasználhatsz: a Gyémánthegy ebben is segít, hisz professzionális kivitelezők vagyunk!

Ma már számos lehetőség van választani a hőszigetelő anyagok közül, legyen szó új épület építéséről, vagy meglévő homlokzat szigeteléséről. A leggyakrabban alkalmazott anyagok közé tartoznak a polisztirol alapú és a kőzetgyapot hőszigetelők. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, így a céljaink és az épület sajátosságai alapján kell eldöntenünk, melyik típusú homlokzati hőszigetelést válasszuk.

A polisztirol alapú és a kőzetgyapot hőszigetelés tulajdonságai

A polisztirol alapú hőszigetelő anyagok közé tartozik a hagyományos fehér polisztirol – hővezetési tényezője λ= 0,040 W/mK -, valamint a grafit adalékanyaggal készült grafit szigetelés. A grafitos polisztirol – hővezetési tényezője 0,031 W/mK – hatékonyabb, mivel jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik, ugyanakkor valamivel drágább is a hagyományos fehér polisztirolnál.

A kőzetgyapot szigetelés – hővezetési tényezője λ= 0,036 W/mK – egy harmadik lehetőség, melynek előnye az igen jó páraáteresztő képesség, valamint a kiváló hangszigetelő és tűzálló képessége. Ugyanakkor ez az opció drágább a polisztirol anyagoknál, és alacsonyabb a hőszigetelő képessége a grafit szigeteléshez képest.

A méret a lényeg? Ház hőszigetelési vastagság!

A homlokzati hőszigetelés vastagságának kiválasztása több tényezőtől függ. Nem csak az anyag típusa, hanem az épület tulajdonságai, a környezeti feltételek és a tervezett céljaink is befolyásolják a vastagságot. Fontos figyelembe venni a páraáteresztést és az épület hőmegtartó képességét is, mivel ezek hosszú távon meghatározóak az eredményesség szempontjából.

Általában nem érdemes csupán a vastagságra koncentrálni, mert a kiválasztott anyag tulajdonságai is nagyon fontosak. Egy jól megválasztott vékonyabb szigetelés ugyanolyan hatékony lehet, mint egy vastagabb, ráadásul a rögzítése is könnyebb és biztonságosabb lehet. Az épületek energetikai előírásai is egyre szigorúbbak, ezért érdemes minél jobb minőségű termékeket választani, különösen akkor, ha passzív házat szeretnénk kialakítani.

HÁZSZIGETELÉS, HŐSZIGETELÉS KIVITELEZÉS: KI A LEGJOBB?

A hőszigetelési kivitelező nagyon fontos a végeredmény szempontjából.

Cégünk több, mint 10 éve van a piacon szolgáltató vállalatként. Az évek során sikerült kialakítani azt a kapcsolatrendszert, amelynek köszönhetően ma már egy megbízható, profi csapat áll a név mögött. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az építőipar területén, ezért a munkálatokat a megrendelő személyére szabva, gyors és profi módon tudják elvégezni.

A projektek során több csapattal dolgozunk, ezért a munkákat hatékonyan, szabad kapacitásunk függvényében akár egészen rövid határidővel is végezzük.

SZIGETELÉS ÁRAK DIÓHÉJBAN: OPTIMALIZÁLJA AZ ENERGIAFOGYASZTÁST, CSÖKKENTI A REZSI KÖLTSÉGET

A hőszigetelés egyik legfontosabb előnye a lakástulajdonosok számára kínált jelentős költségmegtakarítás. A hőátadás csökkentésével a szigetelés segít fenntartani az állandó belső hőmérsékletet, ami alacsonyabb fűtési és hűtési költségeket eredményez. Ez különösen előnyös a szélsőséges éghajlatú régiókban, ahol lényegesen magasabb a hőmérséklet szabályozásához szükséges energia. Az szakemberek szerint egy jól szigetelt otthon akár 30%-ot is megtakaríthat a lakástulajdonosok energiaszámláján. Ez az energiafogyasztás csökkenése hosszú távú pénzügyi megtakarítást jelent. Bár a szigetelésbe történő kezdeti beruházás drágának tűnhet, a befektetés megtérülése idővel alacsonyabb közüzemi számlákkal érhető el. Ezenkívül a hőszigetelés javítja az épület általános energiahatékonyságát. 

Nem véletlenül emlegetjük hosszú távú megoldásként, a hőszigetelés az otthonodnak elengedhetetlen része évszaktól függetlenül. A nem megfelelően szigetelt szerkezetek hajlamosak a túlzott hőveszteségre a hidegebb hónapokban, illetve hőnövekedésre a melegebb időszakban, ami megnövekedett fűtési és hűtési célú energiafogyasztáshoz vezet. 

Megfelelő szigetelőanyagok beépítésével a hőátadás jelentősen csökkenthető, ami csökkenti az energiaigényt és a rezsiszámlákat. Csekkold az árakat a Gyémánthegy Hőszigetelés Kalkulátor segítségével!

ELADÁSRA VAGY BÉRBEADÁSRA SZÁNT INGATLAN? FEKTESS BE EGY KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSBA, AMI EMELI AZ INGATLANÉRTÉKET!

Amellett, hogy jót tesz a környezetnek, a hőszigetelés jelentős költségmegtakarítást jelent mind a lakástulajdonosok, mind a vállalkozások számára. Bár a kezdeti befektetés magasabb lehet, a hosszú távú energiaszámlák megtakarítása költséghatékony megoldássá teszi. Ezenkívül a megfelelően szigetelt épületek ingatlanértékei magasabbak, és vonzóak a potenciális vásárlók vagy bérlők számára az alacsonyabb, folyamatos energiaköltségek miatt.

A DRYVIT HÁLÓ ÁR NEM MINDIG MÉRVADÓ

Sokan döntenek az akciós alapanyagok mellett és megveszik a legolcsóbb hozzávalókat. amely rossz befektetés lehet, kifejezetten ha a dryvit háló ára alacsony. Ezt a trükköt gyakran alkalmazzák az eladók, ám a minőségi gondok hamar megmutatkoznak. 

Mielőtt bármilyen lakásfelújítási projektbe kezdesz, döntő fontosságú, hogy a legnagyobb körültekintéssel közelítsd meg a feladatot. Ennek a folyamatnak az egyik legjelentősebb lépése egy tapasztalt és megbízható vállalkozó kiválasztása. Bármelyik “ezermesterrel” dolgoztatni számla nélkül felelőtlen döntés, amely számtalan problémához vezethet. 

A Gyémánthegynél minden munkáról hivatalos számlát állítunk ki, illetve biztosítjuk a törvény által előírt garanciális feltételeket!

A munkadíjon felül jelentős költség az alapanyag. Sok neves üzletben jóval magasabb áron lehet beszerezni az azonos minőségű szigetelő anyagokat, dryvit hálókat. Sok éves munkánk alatt kitapasztaltuk mit, hol érdemes a legjobb áron, a legjobb minőségben beszerezni. Mindemellett a Gyémánthegy a munkadíj mellett az alapanyagról is számlát állít ki!

STOP PENÉSZ! AVAGY MÉG EGY INDOK A SZIGETELÉS MELLETT!

A penészesedés egyik fő oka a hőszigetelés hiánya. 

A hőszigetelés másik nagy előnye, hogy képes szabályozni a páralecsapódást és a nedvesség felhalmozódását az épületeken belül. Amikor a meleg levegő érintkezik a hideg felületekkel, páralecsapódás léphet fel, ami nedvességhez, penészképződéshez és potenciális szerkezeti károsodáshoz vezethet. A megfelelő szigetelés segít fenntartani az állandó belső hőmérsékletet, csökkentve a páralecsapódással kapcsolatos problémák valószínűségét.

Ha nem kezelik, a penész gyorsan terjedhet, és spórákat bocsáthat ki a levegőbe, amely számos egészségügyi problémához vezethet, különösen a légúti betegségekben szenvedők számára. Előzze meg a betegséget, óvja meg családját!

A hőszigetelés a mai, modern otthonok elengedhetetlen eleme. Előnyei messze túlmutatnak az energiahatékonyságon, beleértve a környezet megőrzését, a költségmegtakarítást és a kényelmes beltéri környezet megteremtését.