Megújuló és egyéb primer energiaforrású kiserőmű erősáramú létesítője képzés – TANÚSÍTVÁNNYAL

✔️ Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai oktatók. 

✔️ Profin felszerelt tanműhelyben biztosított gyakorlati órák. 

✔️ Maximális felkészítés a záróvizsgára. 

✔️ Kamatmentes részletfizetés és csoportos kedvezmény. 

✔️ Havonta induló csoportok cégek és magánszemélyek számára.

A Gyémánthegynél elérhető a Megújuló és egyéb primer energiaforrású kiserőmű erősáramú létesítője szakmai képzés, ahol szakmabeliként akár rövidített óraszámban, pár hónap alatt felkészítünk a záróvizsgára! 

A képzés ára: 285 000 Ft-tól*

*Részletfizetés és csoportos kedvezmény elérhető!

SZEREZD MEG AZ EURÓPA SZERTE ELISMERT PAPÍRT: MEGÚJULÓ ÉS EGYÉB PRIMER ENERGIAFORRÁSÚ KISERŐMŰ ERŐSÁRAMÚ LÉTESÍTŐJE KÉPZÉS BUDAPESTEN

Havonta induló csoportok magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Megéri erről szólni a kollégáknak is!

A képzés ára: 285 000 Ft/fő

Csoportos kedvezmény egyéni egyeztetés alapján kérhető.

SZAKMABELIKÉNT ÁLLAMILAG ELISMERT TANÚSÍTVÁNYT SZEREZNÉL?

Gyakran találkozunk olyan szakemberekkel az építőiparban, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmájukat illetően, azonban a megfelelő papír hiányában egyszerűen nem jutnak előrébb

Szeretnének egy államilag elismert tanúsítványt a szaktudásuk igazolásaként, viszont a rengeteg terepmunka mellett nincs idejük bejárni az órákra.

A Gyémánthegynél lehetőséget kínálunk azoknak, akik rendelkeznek a szükséges szakmai tudással, de nincs idejük hosszú órákat tölteni az iskolapadban: segítünk egy előzetes tudásmérés során igazolni szakmai tapasztalatodat, és amennyiben megfelelsz a követelményeknek, évek helyett akár hónapok alatt megszerezheted a hivatalos tanúsítványt.

BIZONYTALAN VAGY A ZÁRÓVIZSGÁRA VALÓ FELKÉSZÜLÉST ILLETŐEN? SEGÍTÜNK, HOGY BIZTOSAN KEZEDBEN TARTHASD A BIZONYÍTVÁNYODAT!

A záróvizsgára való felkészülés ideje alatt, tapasztalt szakmai gárdánk által segítséget és tananyagot biztosítunk, lerövidítve ezzel az egyéni felkészülési időt.

Visszajelzések alapján a korábbi képzési csoportok résztvevői 100%-ban bizonyítványt szereztek!

megújuló és egyéb primer

VÁLLALKOZÁS MEGÚJULÓ ÉS EGYÉB PRIMER ENERGIAFORRÁSÚ KISERŐMŰ ERŐSÁRAMÚ LÉTESÍTŐJEKÉNT? EZ FONTOS LEHET SZÁMODRA!

Ha a közeljövőben szeretnél függetlenedni és megújuló és egyéb primer energiaforrású kiserőmű erősáramú létesítőjeként vállalkozni, érdemes alaposan utána nézned a feltételeknek, ugyanis új szabályok vonatkoznak a tevékenység gyakorlására. 

Képesítéshez kötött tevékenységet az egyéni vállalkozó csak akkor folytathat, ha a jogszabályokban meghatározott képesítési követelményeknek megfelel.

Forrás: nav.gov.hu

Mit is jelent ez? A jogszabályok szerint 2023. december 31. után vállalkozóként megújuló és egyéb primer energiaforrású kiserőmű erősáramú létesítőjeként tevékenységet csak az államilag elismert tanúsítvány megszerzésével végezhetsz. Röviden: papír kell!