Általános / blog

Intenzív asztrológia tanfolyam: válasz minden kérdésedre!

Szeptemberben már értheted mit üzennek neked a csillagok – avagy indul az újabb 50 órás, intenzív asztrológia tanfolyam

Eszter nálunk találkozott először az asztrológia pszichológia fogalmával és módszerével. Elmesélte, hogy kezdetben azt hitte ez csupán egy részletesebb horoszkóp elemzés, egy jó nagy általánosítással fűszerezve, de nem is tévedhetett volna ennél nagyobbat az irányzattal kapcsolatban!

Hogy miért és mit is jelent valójában az AP, azaz asztrológiai pszichológia?

A horoszkóp kizárólag egy eszköz ahhoz, hogy megállapítsuk, egy ember milyen élettervvel született. Milyen született adottságai, erősségei és gyengéi vannak. Időben mikor jelentkeznek az említett életfeladatok, amelyek a személyiség és lélek fejlődéséhez szükségesek.

Az asztrológiai pszichológia ellenben sokat segít az önismeretben. Felkészít arra, hogy mikor milyen életfeladatok következnek, mikor van különösen nagy lehetőség a személyes fejlődésre. A konkrét életprobléma megoldásában annyit tud az asztrológus segíteni, hogy a korábbi – hasonló tapasztalatok idejét meghatározza. Rávilágíthat arra, hogy a környezet és az egyén milyen összhangban van egymással. Segít a kérdezőnek a korábbi életeseményekkel szoros kapcsolatban álló gondolatait és érzéseit felidézni, hogy a következő, hasonló feladatot már felkészülve várhassa. A döntés az ő kezében van, melyik utat választja annál a bizonyos útkereszteződésnél.

“Az asztrológiai pszichológia módszer a születési képletből megmutatja, melyek a személyiség született erősségei és gyengeségei; illetve a képességei mely életterületeken tudnak leginkább érvényesülni. A lélek horoszkópból megismerhető, hogy a lélek igazán mit akart elérni a születéssel és ez mennyire van összhangban a tényleges életvitellel. Nem elemzés, hanem szintézis az értelmezés alapja.”

Bertalan Éva, az asztrológiai pszichológia meghonosítója Magyarországon

Miben más ez a módszer és hogyan kaphatsz általa pontos válaszokat?

Az asztrológia pszichológia módszer specialitásai:

  • egyetlen progressziós technika van, ez az életóra, ami az aszcendenstől indulva, az óramutató járásával ellentétes irányban halad a születési képletben;
  • a születési képletből kiolvasható, melyek a személyiség született erősségei és gyengeségei, valamint a képességei mely életterületeken tudnak leginkább érvényesülni;
  • a személyes képességek és a külvilág elvárásainak összefüggése vizsgálható dinamikus számítással a tudatos és tudattalan én összevethető, amelyekből látható, hogy vannak-e akadályok a hétköznapi életben és azokon hogyan lehet úrrá lenni;
  • a karmikus feladat és az arra való erős figyelmeztetések ideje szintén kiolvasható a radix horoszkópból.

“Első olvasásra bonyolultnak tűnt az egész sok idegen szóval, de mégis annyira vonzott a téma. Aztán arra gondoltam, engem ez érdekel, meg akarom tanulni. Így mentem el az Asztrológiai Pszichológia alaptanfolyamra. Nem mondom, hogy egyszerű volt, és nem kellett tanulni, de megérte!”

Hajnal Rebeka, résztvevő

radix képlet

De mit tud egy intenzív asztrológia tanfolyam?

“Pár évvel ezelőtt már elkezdtem egy asztrológia tanfolyamot. Hiába érdekelt a téma, annyira unalmas volt, hogy abbahagytam. Nem hagyott nyugodni a kérdés, és szembejött velem az asztrológiai pszichológia alaptanfolyam. Elképesztő különbség, hogy Edit már az első alkalommal konkrét példákat mutatott a mi születési képletünkből!”

Kovács Tímea, résztvevő

Az asztrológiai pszichológia módszer jellemzője, hogy nem hisz az eleve elrendeltettségben. Rugalmas és megértő. Ehhez igazodik a tanfolyam is, ahol már az első alkalommal megkapják a résztvevők a születési képletüket. Az egyes órákon más – más témákat vesznek át először elméletben, ami sokszor nehéz, száraz anyag. Ennek ellensúlyozására minden órát gyakorlati résszel zárunk. Így rengeteg “aha” élménye van a résztvevőknek, könnyebben érthetővé válik az elmélet. Ráadásul így mindenkinek egy teljes, részletes elemzése lesz a születési képletéről. Mivel a tanfolyam mindig kis csoportos, így mindig mindenkire sor kerül!

Érdekel a sorsod? Szeretnél választ kapni konkrét akár családi, szerelmi, pénzügyi, hivatásbeli vagy egészségügyi kérdéseidre? Mindez az intenzív asztrológia tanfolyamon kiderülhet!

Ha érdekel a téma és szeretnél végre válaszokat kapni, gyere el augusztusban az ONLINE asztrológiai pszichológia alaptanfolyamra, ahol Furár Edit asztrológus tréner segítségével megismerkedhetsz az AP alapfogalmaival, a RADIX horoszkóp értelmezésével, illetve a saját születési képleteddel és annak jelentésével.

Az órák augusztus 1-től minden héten 2 alkalommal (keddenként és csütörtökönként) ONLINE lesznek elérhetőek, így bárhonnan csatlakozhatsz.

Szeptember 2-án, a tanfolyam záróeseményén vendégünk lesz Bertalan Éva is, az irányzat meghonosítója hazánkban. 

SZEREZZ ÁLLAMILAG ELISMERT TANÚSÍTVÁNYT! KLIKK A JELENTKEZÉSHEZ! »