Általános / blog

Asztrológia az infláció ellen: hogyan reagálj 2023-ban, csillagjegyed alapján

Az asztrológia ősi tudomány, mely a csillagászat, a filozófia és a spiritualitás tudományának gyermeke. Az asztrológia segít megérteni az emberi jellemeket, az életutakat és a lehetőségeket, valamint a kapcsolatokat és az eseményeket. Így pedig akár a száraz, inflációs negatív hatásokat is elemezhetjük, megérthetjük. 

Az infláció már nem olyan aggodalom, amely csak néhány kis országot érintene. Az utóbbi egy évben ez a jelenség az egész bolygón érezhető, ami arra késztet bennünket, hogy keressük a pénzügyeink jobb kezelésének módjait. Az asztrológia meglepő válaszokkal szolgál 2023-ban sőt, azt is elárulhatjuk, hogy akár Te is meglelheted saját kérdéseidre a választ egy különleges asztrológia tanfolyam keretei között. Az asztrológia tanfolyamok többféle szintet kínálnak, így mindenki, aki érdeklődik az asztrológia iránt, megtalálhatja a megfelelő tanfolyamot.No de ne rohanjunk ennyire előre! 

Te tudtad, hogy a csillagjegyed segíthet ebben?

Minden ember egyedi módon bánik a körülményekkel és az azokkal való megbirkózás is más lehet. Vannak, akik lazára veszik és nem aggódnak amiatt, hogy mennyi pénzük van a bankjukban a hónap végén… míg mások óvatosan terveznek. Most csak érintőlegesen elemzünk pár jegyet ebben a cikkben, viszont érdemes mélyebben beleásni magunkat az asztrológia megtanulásába, mert minden nap tudjuk használni, saját  (vagy mások) életfeladatunk megtalálásában. Lássuk is, kinek mit kell figyelnie a következő honapokban, hogy jobban jöjjön ki a gazdasági hurokból.

asztrológia horoszkóp

Kos, az impulzusvásárlást kerülje

A Kos független, bátor és szenvedélyes csillagjegy. Van azonban egy hibája ennek a vidám és kalandvágyó személyiségnek. Hevesen impulzívak. Ha szívüket megüti egy vágy, azt azonnal ki kell elégíteni! Ellenkező esetben híres rosszkedvük kerül előtérbe, hogy elragadja tőlük az összes harmóniát. Ezért a Kos számára az inflációra való felkészülés legjobb módja az impulzusvásárlások elkerülése. Jelentősen csökkenthetik kiadásaikat, ha leiratkoznak a katalógusokról, vagy olyan akciókról, amelyek csábítják spontán énüket. Amíg a Kos ragaszkodik a havi költségvetési tervéhez, semmi sem romolhat el. 

Bika, aki idén a luxust mellőzze

A Bika egy praktikus és kiegyensúlyozott földi csillagjegy. Vénusz, a gazdagság és az önértékelés istennője uralja, ezért nagyon ritkán találni elszegényedett bikát. Innen jön a gyengéje is: a jó minőségű termékek iránti addikciójuk. Fényűző életre törekednek, és mindig a legjobb bort márkás ruhákat, válogatott műalkotásokat vásárolják. Ha a Bika jobban szeretne felkészülni az inflációra, akkor le kell mondania néhány hétköznapi luxusról. Ennek nem kell traumatikus változásnak lennie! Csak azzal, hogy lemondanak a sushiról az ebédszünetben és a pezsgőről a vacsoránál, a hónap végére megtakaríthatnak néhány forintot.

Ikrek, aki felkészültebb lehet a többieknél

Az Ikrek szülötteinek megvan az az értékes tehetsége, hogy alkalmazkodjanak minden olyan helyzethez, amely az útjukba kerül. A kaméleonokhoz hasonlóan az e csillagjegy alatt születettek is a körülményeiknek megfelelően változtatják személyiségüket, ami nagy előnyt jelent az infláció elleni küzdelemben. Az Ikrek egyik nap homárt eszik, a másikon pedig dobozos tésztán él, minden kellemetlenség nélkül. Viszont emiatt komoly cselekvési tervre van szükségük, hogy ne fogyjanak ki a pénzből a hónap végén. Az infláció elleni küzdelem legjobb megoldása, ha pénzügyeiket szakértőre bízzák. Így az Ikrek minden gond nélkül élhetik tovább a megszokott életüket.

Rák, a home office királya

A rákok érzékeny, tápláló és fantáziadús egyének. Sokszor visszahúzódóak. Kényelmesebben foglalkoznak szívügyükkel, mint pénzügyeikkel, de előbb-utóbb szembesülniük kell a valósággal. A rák szülöttek megpróbálhatnak home office munkát végezni, hogy felkészüljenek az inflációra. Amellett, hogy fellendítik a pénzügyeiket azzal, hogy jobb munkát állítanak elő az általuk preferált közegben. Így öltözködésre és irodai ebédre sem kell költeni! Igaz, otthon a fűtés drágasága lehet a gond, de a rák melegen bekuckózós típus, így ez sem jelent gondot innen.

Oroszlán, az asztrológia szintfenntartója

Bátor, szenvedélyes és nyitott. Célja, hogy teljes életet éljenek korlátok nélkül. Úgy tudja, joga van magas státuszhoz és magasztos élettörekvéseikhez. Ezek az egyének azonban nehezen tudnak “leminősülni”, tehát amikor a pénz válik problémássá, az központi bajuk lesz. Ki kell tűnniük a tömegből, és minden figyelmet magukra kell vonniuk: ez dobja fel őket. A megtakarítás tehát csapást jelenthet az önbecsülésükre. Az inflációra való felkészülés legjobb módja lehet karizmatikus személyiségük kihasználása és ezáltal a bejövő pénzek növelése. Lehet ez egy mellékállás vagy némi túlóra bevállalása a munkahelyen.

Szűz, az alkalmazkodó

A legkevésbé a Szűz szülöttek szorulnak segítségre pénzügyeik intézésében. Mindig felkészültek a legrosszabb forgatókönyvre, ami nagyon hasznos infláció és válság idején! De lelkileg nem túl “praktikus” a mindennapi életükben. Képzeld el, hogy állandóan azon aggódsz, hogy mit hoz a jövő! Ezeknek a szülötteknek a legjobb módja az inflációra való felkészülésnek, ha kihasználják legnagyobb tehetségüket: jobb megtakarítási tervet szerveznek és terveznek. Sőt, a Szüzek nagyon örülni fognak ennek a mostani szituációnak! Senki sem tud jobban túlélni ennél a csillagjegynél. Tonhal- és tésztakonzerveken is meg tudnak élni idegeskedés nélkül.

Mérleg, a pezsgés vége

Akárcsak a Bikát, a Mérleget is a Vénusz, az önértékelés és a szépség bolygója uralja. Éppen ezért a Mérleg szülöttek is szívesen veszik körül magukat gyönyörű tárgyakkal, s itt bevételük nagy részét el is költik. De a Mérleg szülöttek vissza tudják tartani magukat attól, hogy szükség esetén néhány luxuscikktől elhatárolódjanak. Ezek a szülöttek azonban “társasági pillangók” is, akik jól érzik magukat a bulikon és a barátaikkal való ebédeken. A pénzmegtakarítás legnehezebb része a társasági lét tervei nélkül otthon maradni. Ezért az inflációra való felkészülés egyik legjobb módja a hétvégi otthoni tervek elkészítése. Hisz ne feledjük, ez átmeneti időszak lesz!

Hol az én jegyem? Az asztrológia nekem nem jósolt?

Ha nem találtad a csillagjegyed, vagy érdekel, hogyan lehet sokkal mélyebb és hosszabb távú életmegértést kinyerni: vedd fel a Gyémanthegy oktatóközponttal a kapcsolatot és segítünk, hogyan sajátítsd el az asztrológia pszichológiát és saját életed, életfeladatod megértését. Az asztrológia tanfolyamaink interaktív módszerekkel tanítanak, beleértve a csoportos beszélgetéseket, a gyakorlati feladatokat és a személyes tanácsadást. A kurzus felkészít az asztrológiai szimbólumok jelentésének ismeretére, valamint arra, hogy ezeket az információkat hogyan használhatják fel személyes életük, kapcsolataik és karrierjük irányítására. Ráadásul teljesen egyedi megközelítésben tanulhatod meg az alapokat:

„Az Asztrológiai Pszichológia nem determinál, nem jósól és nem ítélkezik. Tiszteletben tartja, hogy mindenki önálló indivídum, akinek a saját környezetében, saját képességei szerint kell boldogulnia. A született adottságok és képességek tudatos használatával, a személye sajátosságok ismeretével megfelelő döntésekkel tudatosan irányítható a sors. Ennek alapja az önismeret.”

Bruno Huber alapító (wikipedia).

Ismerd meg hát magad! Segítünk.