Általános / blog

Asztrológia diákjaink mondták: vélemények és tapasztalatok

Egy ideje már érdekel az asztrológia világa? Kíváncsi vagy mi történik egy egynapos asztrológia tréningen a Gyémánthegynél?

Jó helyen jársz! Ebben a bejegyzésben összefoglalva megtudhatod, hogyan is néz ki egy egynapos tréning, mire számíthatsz és mit vihetsz magaddal haza, mindezt az eddigi résztvevőink tapasztalatain keresztül.

„Családias hangulatban kielemeztük az erősségeimet, a feladatokat amin dolgoznom kell és megtudtam azt is, hogy ez a pár óra csak ízelítő ebből a nagyon érdekes önismereti munkából, lehetőség van arra is hogy a mélyére ássunk a minket foglalkoztató dolgoknak.” – Gabriella

Azáltal, hogy a résztvevők képletének elemzése egymás után történik a csoportban, lehetőséget kapnak arra, hogy betekintsenek abba, hogyan működik az asztrológiai pszichológia módszere. A mások képletének az elemzése nem csak egy érdekes folyamat, de egy önismereti utazás egyben, amely mások tapasztalatainak, hibáinak megismerése során hatalmas felismerésekhez vezethet önmagaddal kapcsolatban is.

Az asztrológia tréning alapja: tudd, hogy egyedi csillagzat alatt születtél!

Minden percben, sőt másodpercben kicsit máshogy állnak a csillagok. Nincs két ugyanolyan csillagállás az időben, ahogy nincs két egyforma ember sem. Így mindannyiunk születésének a pillanatának más-más a képlete. Pont, mint az ujjlenyomatunk, egyedi.

A születési képlet elkészítéséhez nem elég a születési év hónap nap, hanem a pontos óra és perc is elengedhetetlen. Ebben segít az időkorrekció módszere. Vannak helyzetek, amikor 1 -2 perc is meghatározó lehet , például, amikor a Nap Házcsúcson áll és el kellene dönteni melyik ház a meghatározó, vagy épp 2 jegy határán áll és fontos lenne meghatározni, hogy melyik az igazi.

születési képlet

Mire elég egy egy napos tréning?

Mikor odaérsz a képzésre, trénerünk a kezedbe adja születési képletedet. Ez egy csodás, színes kép. Első pillanatban nem mond sokat, a színei esetleg hangulatot, érzéseket kelthetnek, de a nap végére, mesélni fog neked!

Ez a nap elég arra, hogy a résztvevők (max. 5-8 fő) születési képletét részletesen elemzésre kerüljön a trénerünk, Furár Edit által, aki több száz elemzéssel, és számos megtartott tanfolyammal a háta mögött segít neked abban, hogy megtanuld, hogyan tudd Te irányítani a sorsodat!

„Már egy nap alatt is több felismerésem, megértésem volt születési képletem elemzése alapján. Edittel elemezve sok megerősítést kaptam, például gyermekeim születésével kapcsolatos érzelmeimet illetően.” – Orsolya

Azáltal, hogy a résztvevők képletének elemzése egymás után történik a csoportban, lehetőséget kapnak arra, hogy betekintsenek abba, hogyan működik az asztrológiai pszichológia módszere. A mások képletének az elemzése nem csak egy érdekes folyamat, de egy önismereti utazás egyben, amely mások tapasztalatainak, hibáinak megismerése során hatalmas felismerésekhez vezethet önmagaddal kapcsolatban is.

“Ezen a tanfolyamon olyan információkra tettem szert, amikről nem is gondoltam volna, hogy milyen hasznosak lesznek önmagam mélyebb szintű megismerésében, hogyan formálják a saját magamról kialakult képet és hogyan támasztják alá az eddigi életem során szerzett tapasztalataimat.”- Fruzsina

Mit ad ez a nap?

  • megtanulod hogyan kell alkalmazni a Radix nyomtatványt,
  • megtanulod hogyan látod meg benne az életóra lehetőségeket,
  • rövid tájékoztató a 4 fontos elem (aspektus, bolygó, jegy, ház) értelmezéséhez,
  • megismerheted az asztrológiai képleted és hogy milyen élettervvel születtél.

Mit viszel haza magaddal?

  • nyomtatott Radix (horoszkóp), amit bármikor elővehetsz és megnézheted, elemezheted,
  • megismerheted az asztrológiai képleted, amely megmutatja erősségeidet és a rád váró kihívásokat, 
  • felismered a saját korlátaidat, annak feloldási lehetőségeit,
  • válaszokat kaphatsz konkrét kérdéseidre, ezáltal jobban megértheted önmagad, 
  • betekintést nyersz az asztrológiai pszichológia izgalmas világába.

Élveztem minden percét! Köszönöm a lehetőséget és a türelmet! Edit kíváló tréner. Érthető a tananyag, kedves, türelmes mindenkivel”. – Márti

“Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeretné jobban megismerni saját magát!”Veronika